+373 79166756

Ne puteți contacta între orele 08:00 - 17:00

Calitate

Tricouri

Stofa

Folosim doar țesături din bumbac 100%, pieptănat de cea mai buna calitate. Țesăturile suntprelucrate de partenerii noștri din Turcia la mașini de ultima generație.

Pentru tricouri folosim single jersey cu o greutate de aproximativ 180 g/m2. Iar pentru tricouri polo folosim Polo Piqué cu greutatea de aproximativ 215 g/m2.

Vă recomandăm să spălați tricourile la 40 de grade Celsius, pentru a vă putea bucura de ele pe o perioadă lungă de timp.

Culoarea

Rezistența la spălare este foarte importantă pentru noi deoarece ne-am specializat în modele de tricouri cu multe culori. Prin urmare, în producție se folosesc culori de țesătură speciale, care pot fi spălate împreună. Vopselele nu conțin substanțe dăunatoare, lucru certificate prin certificate OEKO-TEX 100.

Utilaj

Calitatea tricourilor depinde de mașinile folosite și de experiența angajaților. Prin urmare, folosim numai mașini moderne Juki. Toate operațiunile dificile de coasere sunt efectuate de specialiști cu experiență.

Brodare

Brodăm doar pe mașinile de ultimă generație Amaya și folosim numai fire de brodat de calitate înaltă.

Imprimare

Ca să vă bucurați de logo-ul imprimat pe o perioadă lungă de timp, folosim exclusiv tehnologia de imprimare serigrafică, care este una calitativă și de durată. Dar vă rugăm să NU călcați logo-ul imprimat.